TARARÍ
Varietat: 100% Sumoll
Vinyes: el Tararí prové d'unes vinyes de més de 80 anys situades al terme municipal de Rodonyà, que es troben sobre un sòl franc i poc profund.
Elaboració: El raïm és seleccionat i collit en el moment òptim per l’elaboració del vi que desitgem obtenir . El raïm derrapat i xafat juntament amb el most macera durant 30 hores. Després d'aquesta maceració el most fa la fermentació alcohòlica a temperatura controlada (19ºC), en tines d’acer inoxidable de 200 i 500 litres.
Grau alcohòlic: 12,5 % vol.
Descripció: Es tracta d’un vi rosat, amb una aroma intensa, trobem fruita vermella fresca com la poma vermella i les cireres, té un fons anisat típic de la varietat sumoll.
En boca té una entrada contundent fruit de l'acidesa típica d'aquesta varietat, és equilibrat i fresc.
Té un post-gust llarg i agradable.
DO TARRAGONA